ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
«Τροφή για καρχαρίες»: Ιρανοί διοικητές εξαπολύουν σφοδρές απειλές κατά των αμερικανικών στρατευμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά το δημοψήφισμα και τις εκλογές έπεσε στο τραπέζι και η έγκριση τυχόν συμφωνίας από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η όποια συμφωνία υπάρξει με τους πιστωτές αντί να τεθεί σε δημοψήφισμα στην περίπτωση που παραβιάζεται η λαϊκή εντολή (όπως είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξη Τύπου) να εγκριθεί από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία 180 ψήφων.
Με τον ελιγμό αυτό εκτιμούν στην κυβέρνηση πως θα οδηγήσουν ένα μέρος της αντιπολίτευσης και ειδικά τη Νέα Δημοκρατία να κάνει επιλογή με βάση το δίλημμα ή υπερψηφίζετε ή η χώρα πηγαίνει σε εκλογές.
Ετσι, λένε μέλη της κυβέρνησης, σε περίπτωση υπερψήφισης με περισσότερους από 180 ψήφους θα τεθεί ένα τεράστιο δίλημμα στην αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και θα περιοριστούν οι όποιες αντιδράσεις, αφού αναμένεται να λειτουργήσει ως αμορτισέρ και να απορροφήσει κραδασμούς.
Στο ενδεχόμενο, που σύμφωνα με εκτιμήσεις έχει πολύ μικρές πιθανότητες, η Νέα Δημοκρατία αρνηθεί να ψηφίσει τη συμφωνία, τότε η κυβέρνηση θα μπορέσει να της καταλογίσει την ευθύνη για την προσφυγή στις κάλπες.
























































