ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τέρας αφού μαγείρεψε την Άννυ πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της!

Το τέρας αφού μαγείρεψε την Άννυ πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος πατέρας της μικρής Άννυ Μπορίσοβα προχώρησε στο ειδεχθές έγκλημα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στις 8 ή 9 Απριλίου, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας της μικρής, με επιμέλεια φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα της κόρης του, ενώ καθάρισε επιμελώς όλα τα ίχνη.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ αποκάλυψε ότι φρόντισε να αφήσει τα τμήματα του κορμιού του παιδιού του σε τέτοια σημεία και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατον να βρεθούν.

Η αστυνομία αποκάλυψε επίσης σήμερα ότι η μητέρα δεν γνώριζε τι είχε κάνει ο πατέρας του παιδιού της.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όταν η μητέρα της Αννυ έφυγε για τη Γερμανία, το παιδί έμεινε με την γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της για δύο εβδομάδες.

Ακολούθως όμως και πριν το Πάσχα, την πήρε ο πατέρας της στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε και όπου λίγες μέρες μετά την δολοφόνησε.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, ο άντρας πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

Βουλγαρία: Ουκρανικό drone εξερράγη κοντά σε αγωγό φυσικού αερίου

Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr