Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Nέα στοιχεία φέρνουν οι έρευνες για την υπόθεση Γιακουμάκη

Nέα στοιχεία φέρνουν οι έρευνες για την υπόθεση Γιακουμάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον θάνατο του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων έχει σχηματίσει έναν ογκοδέστατο φάκελο, που αναμένεται να συμπληρωθεί με ορισμένες ακόμη καταθέσεις, μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Στη συνέχεια, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει την ύπαρξη αδικημάτων και άλλων αξιόλογων ποινικών πράξεων.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, σε μία από τις καταθέσεις αποκαλύπτεται τραυματισμός του Βαγγέλη Γιακουμάκη από συμφοιτητές του, εξαιτίας του οποίου βρέθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο Βαγγέλης και συμφοιτητές του, κυρίως από την Κρήτη, διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο των Ιωαννίνων. Κάποιος από την παρέα -αναφέρεται το όνομά του- επιχείρησε να σπάσει ένα ποτήρι. Ο Βαγγέλης προσπάθησε να τον αποτρέψει, όμως εκείνος επέμενε με αποτέλεσμα να το σπάσει και να κόψει τον Βαγγέλη.

«Στη συνέχεια ο Βαγγέλης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και του έκαναν ράμματα» αναφέρεται στην κατάθεση του συμφοιτητή του.

Στις καταθέσεις περιγράφεται πλήθος περιστατικών βίας σε βάρος του νεαρού σπουδαστή, με έναν μάλιστα φοιτητή να αναφέρει ότι φοβόμασταν πως κάποια στιγμή θα τον σκότωναν.

Ανατριχιαστική είναι μία ακόμη κατάθεση συμφοιτητή του Βαγγέλη. «Είχε φτάσει σε απόγνωση. Eίχε φτάσει σε οριακό σημείο και με χαρακτηριστική κίνηση που έκανε με το χέρι στο κεφάλι του, καταλάβαμε ότι τον είχαν τρελάνει.

Μάλιστα λέγοντας ασυναρτησίες, κάτι για παράθυρο, καταλάβαμε ότι είχε φτάσει σε σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του για να γλιτώσει, γιατί δεν άντεχε άλλο και είχε πιεστεί πάρα πολύ».

Παράλληλα, από τις καταθέσεις προκύπτει ότι πολλά περιστατικά βίας καταγράφονταν χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται το υλικό αυτό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Αλέξης Τσίπρας: Στα μαύρα χρόνια του Μητσοτάκη ασφυκτιά η Δημοκρατία

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr