ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν έβρασε την Άννυ, τονίζει ο δικηγόρος του παιδοκτόνου

Δεν έβρασε την Άννυ, τονίζει ο δικηγόρος του παιδοκτόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Φωτιά» στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Αννυς βάζει ο δικηγόρος του παιδοκτόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, μιλώντας για την υπόθεση.

Ο κ. Χρυσικάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι το σπίτι στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία δεν έχει την απαραίτητη υποδομή για κουζίνα.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το σπίτι δεν έχει συσκευή κουζίνας τονίζοντας ότι εγείρονται αρκετά ερωτήματα για το αν ο 27χρονος Σάββας έβρασε το ίδιο του το παιδί.

«Δεν λέω ότι δεν προέβη σε μια φρικαλεότητα μετά το θάνατο. Λέω ότι δεν μαγείρεψε το παιδί» σημείωσε ο κ. Χρυσικάκης.

Ο συνήγορος του παιδοκτόνου σημείωσε, πάντως, ότι ο ίδιος ο Σάββας είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ότι προέβη σε αυτή τη φρικτή ενέργεια.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι ο πατέρας της άτυχης 4χρονης δήλωσε κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό δίπλα του σημειώνοντας πως αν ο κατηγορούμενος ήθελε να συγκαλύψει την πράξη του δεν θα παραδεχόταν ότι η σορός του παιδιού βρέθηκε δίπλα του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο – Ήταν γνώριμος των Αρχών

Νοσοκομείο Αττικόν: Με μαχαίρι 90χρονος προσπάθησε να επισκεφθεί τη Μάρω Κοντού

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο: Κανένα εύρημα που να συνδέει τον βασικό ύποπτο

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr