ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννυ Μπορίσοβα, Αστυνομία, Βουλγαρία, Δικηγόροι, Δολοφονίες, Παιδοκτόνος, Σάββας (Στάνισλαβ) Μπαργκαρντζίεφ,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Φωτιά» στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Αννυς βάζει ο δικηγόρος του παιδοκτόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, μιλώντας για την υπόθεση.
Ο κ. Χρυσικάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι το σπίτι στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία δεν έχει την απαραίτητη υποδομή για κουζίνα.
Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το σπίτι δεν έχει συσκευή κουζίνας τονίζοντας ότι εγείρονται αρκετά ερωτήματα για το αν ο 27χρονος Σάββας έβρασε το ίδιο του το παιδί.
«Δεν λέω ότι δεν προέβη σε μια φρικαλεότητα μετά το θάνατο. Λέω ότι δεν μαγείρεψε το παιδί» σημείωσε ο κ. Χρυσικάκης.
Ο συνήγορος του παιδοκτόνου σημείωσε, πάντως, ότι ο ίδιος ο Σάββας είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ότι προέβη σε αυτή τη φρικτή ενέργεια.
Πρόσθεσε, τέλος, ότι ο πατέρας της άτυχης 4χρονης δήλωσε κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό δίπλα του σημειώνοντας πως αν ο κατηγορούμενος ήθελε να συγκαλύψει την πράξη του δεν θα παραδεχόταν ότι η σορός του παιδιού βρέθηκε δίπλα του.























































