ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παίρνει δάνειο για να πληρώσει συντάξεις το ΙΚΑ

Παίρνει δάνειο για να πληρώσει συντάξεις το ΙΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Συντάξεις,

Στη λύση του δανείου καταφεύγει το ΙΚΑ προκειμένου να πληρώσει τις συντάξεις του μηνός Ιουνίου σε 1.216.338 συνταξιούχους.

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης το ΙΚΑ θα δανειστεί από τις 26 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, συνολικά 210 εκατ. ευρώ από άλλα Ταμεία (110 εκατ. ευρώ από τους τομείς ασφάλισης δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων και 100 εκατ. ευρώ από τον τομέα συντάξεων της ΔΕΗ) ενώ θα πραγματοποιήσει, επιπλέον, συναλλαγές ρέπος με τράπεζες βάζοντας ως «ενέχυρο» ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ονομαστικής αξίας 150 εκατ. ευρώ, τα οποία κατέχει.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις γίνονται προκειμένου να ενισχυθούν τα διαθέσιμα του ΙΚΑ και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην πίστωση των λογαριασμών των συνταξιούχων. Η διοίκηση του ΙΚΑ ακολουθεί, σταθερά, την πρακτική του εσωτερικού δανεισμού από ταμεία που έχουν συγχωνευτεί στο ΙΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

89χρονος άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη – Συνελήφθη στην Πάτρα

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου, ποιοι παίρνουν επιδόματα

Η Γερμανία εξετάζει τη σύνταξη στα 70

Γαλλία: Ο Λεκορνί «παγώνει» την αύξηση ορίου ηλικίας για σύνταξη – Αρνείται φόρο στον μεγάλο πλούτο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr