ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δραματική παραμένει η έλλειψη ρευστότητας στη χώρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη να δηλώνει πως μένουν 15 ημέρες πριν αδειάσουν τα ταμεία.
Χρήμα και χρόνος τελειώνουν για την κυβέρνηση με τον Ντράγκι να παίρνει μεν απόφαση για ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, αλλά με το… σταγονόμετρο.
Ο υψηλός πυρετός της Αθήνας, για την πορεία των διαπραγματεύσεων και το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα διαφάνηκε και κατά τη μαραθώνια σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου, αλλά και στα όσα διατυπώθηκαν από την πλευρά της κυβέρνησης στο χθεσινοβραδινό non paper, με τον Τσίπρα να καλεί τους εταίρους να αναλάβουν την ευθύνη τους.
Σε έκτακτη συνάντησή του με τους τραπεζίτες ο Γιάννης Δραγασάκης, την Τετάρτη, θα συζητήσει θέματα όπως τα κόκκινα δάνεια και η δημιουργία αναπτυξιακής τράπεζας, ενώ είναι δεδομένο σχεδόν ότι θα συζητηθούν και θέματα αντιμετώπισης της ρευστότητας.
























































