ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ζινάρ Γκαρσία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Το Ιράν κατέρριψε το αμερικανικό F-15 με τουρκικό αντιαεροπορικό
Κόρινθος: Νεκρή γυναίκα από κατάρρευση μπαλκονιού που την καταπλάκωσε (βίντεο)
Η Χαμιντέ Σολεϊμανί Αφσάρ ζούσε στο Λος Άντζελες πριν από τη σύλληψή της από τις αμερικανικές Αρχές
Νέα απειλή Τραμπ σε Ιράν: Σε 48 ώρες «θα ξεσπάσει κόλαση»
«Παράνοια»: Σοκαρισμένοι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι από τις πολεμικές εκκαθαρίσεις του Χέγκσεθ στην ηγεσία του Στρατού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εικονιζόμενος Καναδός κατατάχθηκε στο κουρδικό YPG/YPJ στη Συρία και μάχεται μαζί τους Κούρδους αριστερούς αντάρτες ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Ο Καναδός αν και 67 χρονών δεν έκατσε στην πολυθρόνα του σπιτιού του να μαθαίνει τα νέα του πολέμου στη Συρία από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.
Κατάφερε και έφτασε στη Ροζάβα, στη βόρεια Συρία, ή αλλιώς στο δυτικό Κουρδιστάν και μπήκε αμέσως στον πόλεμο. Μάχεται με το ψευδώνυμο Ζινάρ Γκαρσία (Zinar Garsya).
Μιλώντας στο κουρδικό πρακτορείο ANHA, είπε ότι “οι ιδέες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν απευθύνονται σε όλη την ανθρωπότητα”.
Ο Οτσαλάν είναι ο Κούρδος φυλακισμένος πολιτικός ηγέτης που τον παρέδωσε η κυβέρνηση Σημίτη στους Τούρκους το 1998.
Ο Ζινάρ Γκαρσία δήλωσε ακόμα: “Όποιος λέει, άνδρας ή γυναίκα, ότι είναι άνθρωπος πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε αυτούς τους εχθρούς της ανθρωπότητας, τις συμμορίες του Ισλαμικού Κράτους. Αν και είμαι μεγάλος, δεν άφησα την ηλικία μου να σταθεί εμπόδιο και ήρθα εδώ (σ.σ. στο συριακό Κουρδιστάν) να πολεμήσω”.























































