ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Κατανάλωση, Καταναλωτές, Λευτέρης Ζαγορίτης, Συνήγορος του Καταναλωτή,


















































Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης ανέφερε ότι η εξωδικαστική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών αποτελεί την πιο γρήγορη, ανέξοδη και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα εναλλακτική επιλογή επίλυσης των διαφορών για καταναλωτές και προμηθευτές.
Παρεμβάσεις προκειμένου να συγκροτηθούν σε όλη την επικράτεια Επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού, ώστε οι κάτοικοι της περιφέρειας να έχουν αμεσότερη πρόσβαση σε μηχανισμούς εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών και παράλληλα να υπάρξει αποσυμφόρηση της κεντρικής αρχής, θα δρομολογηθούν από το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με το Συνήγορο του Καταναλωτή.
Αυτό ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή», με θέμα «Προστασία του Καταναλωτή και Οικονομική κρίση» για τη συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας της Αρχής.
Ο Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης ανέφερε ότι η εξωδικαστική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών, την οποία με συνέπεια υπηρετεί η Αρχή, αποτελεί την πιο γρήγορη, ανέξοδη και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα εναλλακτική επιλογή επίλυσης των διαφορών για καταναλωτές και προμηθευτές, δεδομένου ότι 8 στις 10 διαφορές σε όλους τους εμπορικούς κλάδους διευθετούνται συμβιβαστικά, απαλλάσσοντας τα Δικαστήρια από χιλιάδες υποθέσεις.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Αθανάσιος Κουτρομάνος, πρόεδρος του Αρείου Πάγου, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, πρώην πρόεδροι της Βουλής, πρώην υπουργοί, βουλευτές, πρόεδροι Ανεξάρτητων Αρχών, πρόεδροι και μέλη καταναλωτικών οργανώσεων, επιμελητηρίων, δικηγορικών συλλόγων, καθηγητές, δικαστές και φοιτητές.























































