ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενώπιον της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου η Βίκυ Σταμάτη η οποία κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, συνοδευόμενη από τον θεράποντα ιατρό της, εισήλθε στο Εφετείο από το γκαράζ, προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους.
Η κλήση της Βίκυ Σταμάτη από την εισαγγελέα Διαφθοράς ήρθε έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη. Μετά την απόδρασή της, η κατάθεση της κατηγορουμένης στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπονη, διαβιβάστηκε στην κ. Ράικου μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, η Βίκυ Σταμάτη αναμένεται να προβεί σε αποκαλύψεις για τις «χρυσές μίζες», οι οποίες -αν επιβεβαιωθούν- θα καταρριφθούν οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Στην κατάθεσή της στον Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, είχε αναφερθεί σε εκμυστηρεύσεις του συζύγου της αλλά και σε πολιτικό πρόσωπο. Τώρα εκλήθη για να μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα, αλλά και να δώσει απαντήσεις με στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών τις οποίες η εισαγγελική λειτουργός γνωρίζει πολύ καλά.























































