Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο ΥΠΟΙΚ ο Τσίπρας – Η πιο κρίσιμη σύσκεψη πριν τη διαπραγμάτευση

Στο ΥΠΟΙΚ ο Τσίπρας – Η πιο κρίσιμη σύσκεψη πριν τη διαπραγμάτευση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύσκεψη της πολιτικής διαπραγμάτευσης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Οικονομικών. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος για πρώτη φορά θα μεταβεί στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως οι διαπραγματεύσεις μπαίνουν στην τελική ευθεία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να να τονίζει πως σκοπός της κυβέρνησης είναι η συμφωνία να κλείσει πριν τις 5 Ιουνίου. Στόχος της κυβέρνησης, όπως τον περιέγραψε ο κ. Σακελλαρίδης, είναι να υπάρξει μια «ενιαία συμφωνία».

Ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει όλο το διαπραγματευτικό πακέτο, παρακολουθώντας από κοντά τις επαφές με τους «Θεσμούς». Το Μέγαρο Μαξίμου πιστεύει ότι έχουν επιτευχθεί σημαντικές, συγκλίσεις στα κρίσιμα θέματα των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός βασίζεται ιδιαιτέρως στην πολιτική βούληση τριών παραγόντων για να επιτευχθεί η συμφωνία: της Άνγκελας Μέρκελ, που έχει διαβεβαιώσει ότι συναινεί σε έναν έντιμο συμβιβασμό, αποκηρύσσοντας τις ακρότητες του Β. Σόιμπλε, του Ζ. Κ. Γιούνκερ, που καταβάλλει παρασκηνιακά σοβαρές προσπάθειες για λύση και της αμερικανικής κυβέρνησης, που πιέζει για συμβιβασμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη (18/03) με το βλέμμα στραμμένο στον πόλεμο, στην ακρίβεια και στην υποτέλεια Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...