ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλη έφοδο για την κατάληψη της Βουλής, υπουργείων, τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος ζητεί ο Νίκος Μαζιώτης σε κείμενό του που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το ηγετικό στέλεχος του Επανασταστικού Αγώνα σημειώνει ότι η μόνη λύση είναι η κοινωνική επανάσταση και ζητεί από τους συντρόφους του να υπονομεύσουν και να σαμποτάρουν την επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές, ώστε να ανατραπεί η κυβέρνηση.
Κατά τον Μαζιώτη, η επικείμενη συμφωνία «επισφραγίζει την εδώ και καιρό προαναγγελθείσα υποχώρηση της κυβέρνησης και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους, της ούτως ή άλλως λαβωμένης συναίνεσης και ανοχής αλλά και την αρχή της πολιτικής χρεοκοπίας της, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσοι πραγματικά επιδιώκουμε την ανατροπή και την επανάσταση».
«Αυτή την περίοδο», σημειώνει, «μια στρατηγική των επαναστατών και του κινήματος, θα ήταν να υπονομεύσουν και να σαμποτάρουν τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, πράγμα που θα οδηγούσε στην αστάθεια, στην υπονόμευση και στην ανατροπή της κυβέρνησης αλλά και στην χρεοκοπία του κράτους και του συστήματος, ως ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της επαναστατικής προοπτικής».
























































