ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόστολος Γκλέτσος: “Ο Τσίπρας ήταν στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου”

Απόστολος Γκλέτσος: “Ο Τσίπρας ήταν στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ασκεί ο Δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος της Τελείας Απόστολος Γκλέτσος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα υπογραμμίζει ότι ο «Τσίπρας προσπαθεί να πείσει ότι κάνει τσαμπουκά».

Όπως λέει «ο Τσίπρας ήταν στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου» και προσθέτει ότι αν συνεχίσουμε να δανειζόμαστε θα μας πάρουν την Ακρόπολη.

Ο κ. Γκλέτσος αναφέρει ότι: «Σε δύο χρόνια ο Τσίπρας δεν θα υπάρχει» και επιτίθεται στον Γιάνη Βαρουφάκη. «Ο κ. Βαρουφάκης ήταν στο team που πήρε στο λαιμό του τον Παπανδρέου. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο της αποτυχίας Παπανδρέου. Ακόμα και με το ντύσιμό του προσπαθεί να ξεχωρίσει κάνοντας προσωπική πολιτική».

Για το κόμμα του ο κ. Γκλέτσος λέει πως η Τελεία δεν κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες, ωστόσο προσθέτει πως «από τη στιγμή που ιδρύεις κόμμα έχεις μετρήσει τους άλλους και δεν ταιριάζεις μαζί τους».

Ο κ. Γκλέτσος δίνει συγχαρητήρια για το γάμο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με τον σύντροφό του και λέει ότι ως Δήμαρχος δεν θα είχε πρόβλημα να τελέσει γάμο ομοφυλοφίλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...