ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Θανάσης Χειμωνάς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Φώφη Γεννηματά, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος διεκδικούν την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Όχι όμως και ο Θανάσης Χειμωνάς. Ο μέχρι πρότινος τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να μπει στην τελική ευθεία της εσωκομματικής κούρσας για τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς δεν συγκέντρωσε το απαιτούμενο βάσει καταστατικού 10% των συνέδρων για να θέσει και επίσημα υποψηφιότητα.
Η παγκόσμια σοσιαλδημοκρατία θρηνεί για μία ακόμη χαμένη ευκαιρία.
Μέχρι τότε, θα θυμόμαστε τον Θανάση Χειμωνά για το ήθος και τον καθαρό πολιτικό λόγο που τον διέκρινε καθ’ όλη τη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία.
Και για όσους ξεχνούν:
Χειμωνάς (ΠΑΣΟΚ): «Το λέω στη δικιά σου τη μάνα όταν την γ@…ω από τον κ#λο»
Ο εμετικός Χειμωνάς αποκαλεί τον ελληνικό λαό «όχλο»
Η ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου από τη βάση του κόμματος με κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα. Πριν την ανακοίνωση θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για το απολωλός της σοσιαλδημοκρατίας.
























































