ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι τις 6 Ιουνίου του 2015 είχαν εισπραχθεί 45 εκατ. ευρώ από όσους μπήκαν στη ρύθμιση οφειλής με έκπτωση» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη σχετικά με την παράταση της προθεσμίας εφαρμογής της ρύθμισης για την εφάπαξ εξόφληση μέρους της οφειλής προς την εφορία με έκπτωση.
Όπως σημείωσε η κυρία Βαλαβάνη από τους πολίτες που εντάχθηκαν σε αυτή τη ρύθμιση μόνο το 20% είχαν ενταχθεί νωρίτερα σε κάποια ρύθμιση. Ενώ το συνολικό ποσό που διαγράφηκε ανέρχεται σε 37 εκατ. ευρώ.
Επισήμανε, δε, ότι είναι σωστό ότι πρέπει να υπάρξει φορολογική κουλτούρα, αλλά στην παρούσα φάση που είναι πολλές οι οφειλές είναι απαραίτητες οι ρυθμίσεις. Εξάλλου, σημείωσε ότι με το νέο φορολογικό νόμο θα υπάρξει ένα μπόνους για τους συνεπείς φορολογούμενους.
Η κυρία Βαλαβάνη έκανε έκκληση «όσοι περισσότεροι οφειλέτες να μπουν στη ρύθμιση μέχρι τις 26 Ιουνίου που λήγει». Όπως είπε, υπάρχουν 6.500 οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις) που έχουν μια μοναδική ευκαιρία και συμπλήρωσε ότι «για όσους δεν το κάνουν θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες».























































