ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φήμες για αναβολή της τριμερούς Τσίπρα, Μέρκελ και Ολάντ, διακινούνται από αξιωματούχους της γερμανικής και της γαλλικής κυβέρνησης.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, Γάλλος αξιωματούχος δήλωσε πως «Δεν προβλέπεται καμία συνάντηση σε αυτή τη φάση, θα δούμε τι θα συμβεί αφού οι ηγέτες θα φθάσουν στις Βρυξέλλες».
Η συνάντηση θεωρείτο βέβαιη, στο περιθώριο της συνόδου ηγετών των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ομολόγων τους χωρών της Λατινικής Αμερικής.
Αξιωματούχοι της Ε.Ε., ωστόσο, φέρονται να δηλώνουν στο Reuters ότι η πραγματοποίηση της συνάντησης είναι αμφίβολη, καθώς οι προτάσεις της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα «ξεκλείδωναν» τη διαπραγμάτευση βρίσκονται «πολύ χαμηλότερα» του αναμενομένου.
























































