ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραβείο Νόμπελ, Βρετανία,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο 72χρονος πρώην νομπελίστας Ιατρικής Τιμ Χαντ, παραιτήθηκε από τη θέση του ως καθηγητής στη Σχολή Επιστημών της Ζωής του UCL, μετά τη δήλωσή του ότι οι γυναίκες επιστήμονες θα πρέπει να εργάζονται σε ξεχωριστά εργαστήρια από τους άνδρες.
«Επιτρέψτε μου να σας πω ποιο είναι το πρόβλημά μου με τις γυναίκες. Τρία πράγματα συμβαίνουν όταν βρίσκονται στο εργαστήριο: τις ερωτεύεσαι, σε ερωτεύονται και όταν τις κριτικάρεις κλαίνε» φέρεται να είπε ο Βρετανός.
Ο κ. Χάντ, έχει τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ το 2001 με τη φήμη πως είναι σοβινιστής να τον ακολουθεί επι σειρά ετών.
Ο ίδιος βέβαια απολογήθηκε λέγοντας πως το μόνο που έκανε ήταν να είναι ειλικρινής και πως τα σχόλια αυτά τα έκανε αστειευόμενος.
Όπως ανακοίνωσε το University College London ο κ. Χάντ παραιτήθκε από τη θέση του Επίτιμου Καθηγητή της Σχολής Επιστημών της Ζωής του UCL «έπειτα από σχόλια που έκανε για τις γυναίκες στην επιστήμη κατά το Παγκόσμιο Συνέδριο Επιστημονικών Συντακτών στις 9 Ιουνίου».
Καταλήγοντας το Βρετανικό Πανεπιστήμιο υπογράμμισε πως «Το UCL είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στην Αγγλία που δέχθηκε γυναίκες φοιτήτριες επί ίσοις όροις με τους άνδρες και το πανεπιστήμιο πιστεύει πως η έκβαση αυτή είναι συμβατή με τη δέσμευσή μας για την ισότητα των φύλων» .























































