ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ακρωτηριασμός, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος με νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στο διαδίκτυο φρόντισε να ενημερώσει για έναν ακόμα ακρωτηριασμό, κλέφτη αυτή τη φορά.
Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, τη Σαρία, που εκτός από το Ισλαμικό Κράτος εφαρμόζεται στη Σαουδική Αραβία αλλά μεταξύ των Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που εφαρμόζεται η Σαρία έστω και στην πιο “ανθρώπινη” εκδοχή της), σύμφωνα λοιπόν με τη Σαρία εάν κάποιος κλέψει η τιμωρία είναι να του κόψουν το χέρι.
Ένας άνδρας που κρίθηκε ένοχος κλοπής καταδικάστηκε σε ακρωτηριασμό στην επαρχία της Νινευή στο βόρειο Ιράκ. Για το κόψιμο χρησιμοποιήθηκε ένας μεγάλος μπαλτάς.
Το χέρι κόπηκε δημόσια και αρκετό πλήθος είχε μαζευτεί για να παρακολουθήσει.























































