ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συλλαλητήριο κατά της λιτότητας στην πλατεία Συντάγματος

Συλλαλητήριο κατά της λιτότητας στην πλατεία Συντάγματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο συλλαλητήριο κατά της λιτότητας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος λίγο πριν τις κρίσιμες διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες.

Η ΑΔΕΔΥ έχει απευθύνει κάλεσμα στο συλλαλητήριο «για να ανατραπούν τα μέτρα λιτότητας», ενώ τονίζει ότι θα αποφασίσει νέες απεργιακές κινητοποίησης μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών.

«Καλούμε την κυβέρνηση να μην υποκύψει. Να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από το προεκλογικό της πρόγραμμα και τις προγραμματικές της δεσμεύσεις» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την ανησυχία και τον προβληματισμό «καθώς η κυβέρνηση δεν προχωρά στην τήρηση και εφαρμογή των δικών της εξαγγελιών, των δικών της δεσμεύσεων απέναντι στους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Κάλεσμα στους πολίτες να δηλώσουν «παρών» έχει απευθύνει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες το ολοήμερο party της Allwyn στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Σύνταγμα – Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό event με χορηγούς τους Pepper 96.6 και Happy 104

Grand οpening για το νέο κατάστημα της Allwyn στο Σύνταγμα – Ολοήμερο πάρτι με χορηγούς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Pepper και Happy το Σάββατο 6 Ιουνίου

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Συλλαλητήρια στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα

Συλλαλητήρια για τα Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς το Σάββατο 28/2

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr