ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Γιώργος Σταθάκης, Δημοψήφισμα, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να απομακρυνθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης φέρονται να έχουν ζητήσει υπουργοί της κυβέρνησης και συνεργάτες της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Γ. Παπαχρήστος:
«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τέσσερις υπουργοί και τέσσερις άμεσοι συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν ζητήσει την άμεση αποπομπή του με βαριές κατηγορίες του είδους ‘υπονόμευσε ενσυνείδητα και βάσει σχεδιασμού τη διαπραγμάτευση‘».
» Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω την αποπομπή Βαρουφάκη ως άμεση προτεραιότητα προκειμένου να αναδιατάξει τις δυνάμεις της για την επαναφορά των διαπραγματεύσεων στο προσκήνιο, έχουν ζητήσει:
-ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης
-οι υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ράνια Αντωνοπούλου
-ο γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας Γιώργος Χουλιαράκης και ο σύμβουλος για τα ευρωπαϊκά θέματα Δ.Παυλόπουλος.
» […] Αφορμή αποτέλεσε ένα κείμενο Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που είχε συντάξει το «ουάου» αγόρι Βαρουφάκης και περιελάμβανε κάτι… δράκους που πετούσαν φωτιές από το στόμα, γεγονός το οποίο επισήμανε ο Σπ.Σαγιάς στον πρωθυπουργό με την ένδειξη ότι ‘αυτό το πράγμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί’.
» Παράλληλα γινόταν γνωστό ότι ένας ακόμη υπουργός, ο Γ.Σταθάκης, είχε τηλεφωνικά θέσει θέμα δικής του παραίτησης απο την κυβέρνηση ‘εάν και εφόσον παραμείνει σε αυτήν ο Βαρουφάκης’.»
























































