ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλας Μαυρουδή, η οποία με ανάρτησή της στο twitter κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό ως «ψεύτη» και «απατεώνα».
Συγκεκριμένα η κ. Μαυρουδή, απαντώντας σε ανάρτηση του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έγραψε πως αυτά «τα ψέματα να τα λες από τον λογαριασμό σου όχι από το λογαριασμό του πρωθυπουργού της χώρας απατεώνα».
Η κ. Μαυρουδή εάν και τονίζει ότι αυτό ο λογαριασμός εκφράζει τις προσωπικές της απόψεις, η θέση της στην Κομισιόν προκαλεί αντιδράσεις.
Κάτω από την ανάρτηση της Μανουέλας Μαυρουδή, έχει ξεκινήσει ένας διάλογος με πολλές αναρτήσεις να ζητούν επίσημες απαντήσεις από την Κομισιόν, για το ύφος και τη συμπεριφορά της εκπροσώπου.
























































