ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε περίπτωση που η Ελλάδα και οι πιστωτές δεν βρουν κοινή λύση για συμφωνία μέχρι την Κυριακή ώστε να αρχίσουν οι συνομιλίες σχετικά με ένα τρίτο πρόγραμμα διάσωσης, τότε θα χρειαστεί να σκεφτούμε άλλες επιλογές, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ.
«Αν δεν καταλήξουμε σε μία λύση στο θέμα αυτό μέχρι το Σαββατοκύριακο, μέχρι την Κυριακή, τότε, αν χρειαστεί, θα πρέπει να σκεφθούμε άλλα σενάρια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Μάρτιν Γέγκερ σε μία τακτική συνέντευξη Τύπου.
Ερωτηθείς για την πιθανότητα μιας εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δήλωσε πως η Γερμανία είναι έτοιμη για όλα τα πιθανά σενάρια.
























































