ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βλάχος, Νέα Δημοκρατία,

















































Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν... επανάσταση - Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί
Ντόναλντ Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε ενεργειακή εκεχειρία - Ο Ζελένσκι το παίζει... «κάπως»
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να σταματήσει κάθε κουβέντα για διαδικασίες διαδοχής και να πάρουν πίσω τις δηλώσεις τους όσοι βιάστηκαν να ανακοινώσουν ότι θα είναι υποψήφιοι, ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος στη συνεδρίαση της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Επίσης ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των οργάνων και απευθυνόμενος στον γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο, του ζήτησε να καταθέσει πρώτος την παραίτησή του.
Παράλληλα έθεσε θέμα συγκρότησης επιτροπής εκλογικού αγώνα προκειμένου η ΝΔ να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για εκλογές.























































