ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μικροένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο Σύνταγμα, όταν αστυνομικοί εμπόδισαν διαδηλωτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΜΑΡΣ να προσεγγίσουν την πλατεία, «διακόπτοντας» την πορεία στο ύψος της Ομήρου.
Οι διαδηλωτές εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους ζητώντας από την κυβέρνηση να αρνηθεί το τελεσίγραφο των δανειστών.
Εκείνη την ώρα στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονταν η πορεία του ΠΑΜΕ.
Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντέδρασαν στη «φραγή» των αστυνομικών και ακολούθησαν επεισόδια.
Στην πλατεία Συντάγματος και έξω από τη Βουλή έφτασε μέσω της οδού Σταδίου και η πορεία του ΠΑΜΕ, που είχε ξεκινήσει από την πλατεία Ομονοίας.
Σε δήλωσή του στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος τόνισε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
«Ο εργαζόμενος λαός τώρα πρέπει να οργανωθεί στα ταξικά συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα, μέσα στους τόπους δουλειάς, τις γειτονιές, μέσα από λαϊκές επιτροπές να οργανώσει την πάλη του, τη διεκδίκησή του, να οργανώσει τη λαϊκή συμμαχία του, γιατί τα μέτρα που έρχονται είναι πολύ σκληρά με το μνημόνιο 3 ή με την κρατική χρεοκοπία» επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας.























































