ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνοιγμα των τραπεζών εντός της εβδομάδας και άρση των capital controls σε μερικούς μήνες βλέπει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο δημοσιογράφος του BBC Γκάβιν Χιούιτ.
O Χιούιτ μεταφέρει δηλώσεις του κ. Σταθάκη, σύμφωνα με τις οποίες “αν υπάρχει μια συμφωνία, οι τράπεζες θα ανοίξουν πάλι πολύ σύντομα. Εντός της εβδομάδας” και ότι «θα χρειαστούν μερικοί μήνες μέχρι τα capital controls να αρθούν πλήρως –ωστόσο θα είναι μια γρήγορη διαδικασία όσο υπάρχει μια συμφωνία».























































