ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης εξαιρετικός οικονομολόγος, αλλά “κακός” πολιτικός

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης εξαιρετικός οικονομολόγος, αλλά “κακός” πολιτικός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης,

Πλήρη πολιτική κάλυψη παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αποκάλεσε τον Γιάνη Βαρουφάκη φίλο του και τόνισε ότι είναι άνθρωπος καταπληκτικής ευφυίας και εξαιρετικός οικονομολόγος.

Πρόσθεσε, ωστόσο, πως αυτό δεν σημαίνει ότι έκανε και καλή πολιτική.

Απαντώντας στις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, ο πρωθυπουργός ήταν κάθετος.

“Είναι ανοησίες ότι ότι έκανε το έκανε με δόλο” είπε ο κ. Τσίπρας και τόνισε δεν τον απομάκρυνε, αλλά ούτε και ο ίδιος δραπέτευσε , αλλά συναποφασίστηκε η αποχώρηση του από το θώκο του υπουργείου Οικονομικών.

Μάλιστα, τόνισε ότι φιλιά του με τον Γιάνη Βαρουφάκη δεν έχει επηρεαστεί από τις πολιτικές εξελίξεις και αποκάλυψε ότι αν χρειαστεί να τον συμβουλευτεί για οικονομικά ζητήματα θα το κάνει, αφού τον θεωρεί εξαιρετικό οικονομολόγο.

“Έκανε λάθη στη διαπραγμάτευση, αλλά είναι εξαιρετικός οικονομολόγος”, είπε ο πρωθυπουργός και μάλιστα για τα λάθη αυτά επέρριψε ευθύνες στην αδιαλλαξία των εταίρων στην διαπραγμάτευση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

Ο ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Όλο το πρόγραμμα του Προέδρου της ΕΛ.Α.Σ.

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...