ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Πρέβεζα βρέθηκε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συγγραφέας και φιλόσοφος, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ομιλητής σε ημερίδα του Επιμελητηρίου της πόλης.
Σε ερώτηση του τοπικού preveza-info.gr, για το ποια είναι εκτίμηση του εάν τελικά η χώρα θα τα καταφέρει μιας και αυτός είναι ο μόνος πολιτικός που είχε προβλέψει από 1995 τι θα γίνει, o Μιχάλης Χαραλαμπίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν είχα κάνει πρόβλεψη, ούτε είμαι μάντης, απλά έκανα πολιτική”.
Απαντώντας στη συνέχεια στην ουσία του ερωτήματος, δηλαδή εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, απάντησε: “Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί έχουν καταρρεύσει τα διανοητικά δεσμά της δεξιάς και της αριστεράς. Αρχίζουμε και ανακτάμε τη φωνή μας, μπαίνουμε σε μια δυναμική και αρμονική σχέση με τον τόπο μας”.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:























































