ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, Αθήνα, Γιώργος Χουλιαράκης, Δανειακή Σύμβαση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μνημόνιο, Τρόικα, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Παρασκευή το πρωί θα αρχίσουν να φτάνουν στην Αθήνα οι επικεφαλής της τρόικα αλλά και του ESM.
Από την ελληνική πλευρά σε επίπεδο τεχνικής διαπραγμάτευσης θα ηγείται ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Γιώργος Χουλιαράκης.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν πως υπάρχουν πιέσεις από τους δανειστές για λήψη νέων προαπαιτούμενων μέτρων πέραν αυτών που έχουν ήδη ψηφιστεί, με το υπουργείο να επισημαίνει πως δεν τίθεται ζήτημα λήψης νέων μέτρων.
Από την κυβέρνηση έχουν σαν στόχο την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης τόσο για το τριετές μνημόνιο αλλά όσο και για τη νέα δανειακή σύμβαση, πριν τις 20 Αυγούστου, ημερομηνία αποπληρωμής ομολόγου που έχει η ΕΚΤ.
























































