ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χρήστος Θηβαίος,


















































Η «γαλοπούλα» Χακάν Φιντάν τρέμει το Ισραήλ - Ο φοβισμένος τουρκεμένος Κούρδος γλείφει εκεί που έφτυνε
Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης με κατηγορούσε για «τραμπισμό» - Αδυνατεί να ποντίσει καλώδιο στην Κάσο και η Τουρκία παίρνει F-16,
Τραμπ προς Τεχεράνη: «Ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν αν επιχειρηθεί δολοφονία μου»
Αλ. Τσίπρας: «Καταγγέλλουμε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» αλλά δεν παίρνουμε όπλα από τα ελληνικά νησιά για να τα στείλουμε
Η Ρωσία επιδιώκει να διασφαλίσει προγεφύρωμα στη Συρία μέσω του εφοδιαστικού κέντρου της Ταρτούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγγνώμη σε όσους σε όσους «είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση», ζήτησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Θηβαίος.
Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.
Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι” αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.
Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.
Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο.
Με εκτίμηση
Χρήστος Θηβαίος».























































