ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Οι Χούτι βομβαρδίζουν τη Σαουδική Αραβία - Ο Νετανιάχου θέλει να βοηθήσει αλλά ο Πρίγκιπας Διάδοχος είναι διστακτικός
Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Έλληνες τις δύσκολες στιγμές ξέρουμε να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε να τα καταφέρνουμε, να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το ΔΣ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.
Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, «είναι ανάγκη να γνωρίζει ο κόσμος τις δυνατότητες του ελληνισμού, το γεγονός ότι αυτήν την κρίση θα την ξεπεράσουμε» και προσέθεσε: «Θα πορευθούμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στον σκληρό πυρήνα της, την ευρωζώνη. Και όχι μόνο θα πορευθούμε, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πρωταγωνιστήσουμε, ώστε να δώσουμε στην Ευρώπη αυτό που μπορούμε εμείς ως Έλληνες: Να δώσουμε τη δυνατότητα να ξαναγυρίσει η Ευρώπη στις ιδρυτικές της αρχές και αξίες, τις αξίες του ανθρωπισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν υποχωρήσει».
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Ένωσης Θωμάς Κατσιαντώνης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη θερμή υποδοχή, δήλωσε ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία οι Έλληνες του εξωτερικού στηρίζουν την Ελλάδα και προσπαθούν στις χώρες όπου ζουν να δείχνουν την πραγματική εικόνα της χώρα μας.
























































