ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των ομολόγων 25 ελληνικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών κρατικών ομολόγων και των τίτλων των μεγαλύτερων τραπεζών, ανακοίνωσε το χρηματιστήριο στο Λουξεμβούργο.
Το χρηματιστήριο είπε ότι το αίτημα για επανέναρξη της διαπραγμάτευσης ήρθε από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή της χώρας για τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, την CSSF.
Η διαπραγμάτευση ανεστάλη τον περασμένο μήνα κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Η αναστολή διαπραγμάτευσης συνεχίζει να ισχύει για αρκετά ελληνικά ομόλογα σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης και της Tradeweb, έπειτα από σχετική απόφαση της βρετανικής ρυθμιστικής αρχής στα τέλη Ιουνίου. Εκπρόσωπος της Tradeweb δήλωσε ότι δεν έχει δοθεί ειδοποίηση από την βρετανική Αρχή Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς (FCA) για άρση της αναστολής.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr























































