ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον ανακριτή πάλι ο ελεύθερος Παπαγεωργόπουλος

Στον ανακριτή πάλι ο ελεύθερος Παπαγεωργόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς εμφανίστηκε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος το πρωί -λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας- προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση των ειδικών εντολών πληρωμής δαπανών του Δήμου, όπου κατόπιν διαχειριστικού ελέγχου διαπιστώθηκε “τρύπα”, που σύμφωνα με τη δικογραφία ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε τελικώς ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος απολογήθηκε δια υπομνήματος, αρνούμενος την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε απιστία που τού αποδίδεται και η οποία είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου.

Στο υπόμνημά του, ο τέως δήμαρχος φέρεται να αναφέρει ότι τη διαχειριστική ευθύνη είχαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και όχι ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θρήνος στη Χαλκιδική: Πέθανε ο 17χρονος μαθητής που υπέστη ανακοπή έξω από το σχολείο του

ΤΑΞΙ: Έρχονται αυξήσεις στα κόμιστρα για διαδρομές σε αεροδρόμια και για αναμονή

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε 5χρονο παιδί σε παραλία

41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Αλ. Τσίπρας: Εθνικές προτεραιότητες στις επενδύσεις! Φάρμακα, βιοτεχνολογία, ποιοτικά τρόφιμα, αμυντική βιομηχανία, δίκτυα – Όποιος παραβιάζει τους κανόνες ΤΕΛΟΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr