ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οικονομική Κρίση, Τρόικα,


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα παραμένει ασθενής» είναι ο τίτλος άρθρου στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung που αναφέρεται στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.
«Αυτή τη φορά η Τρόικα χρειάστηκε έξι μήνες για να ολοκληρώσει την – κανονικά τριμηνιαία – αξιολόγησή της στην Αθήνα. Η μεγάλη διάρκεια της διαδικασίας καταδεικνύει ότι στην Ελλάδα ελάχιστα είναι έτσι όπως έπρεπε να είναι (…). Απαιτήθηκε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι η χώρα να δρομολογήσει τα συμπεφωνημένα με τους δανειστές βήματα περικοπών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων. Παρόλα αυτά παραμένει αμφίβολο εάν στην τωρινή συμφωνία με την Τρόικα έχουν απαντηθεί όλα τα ανοιχτά ερωτήματα. Η χρονική διάρκεια της διαδικασίας δείχνει όμως επίσης ότι η Τρόικα δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε σαθρούς συμβιβασμούς», αναφέρει η εφημερίδα σύμφωνα με τη Deutsche Welle.
“Δεδομένης της εύθραυστης κατάστασης στο εσωτερικό ενόψει των ευρωεκλογών, μπορεί να δείξει κανείς κατανόηση για το ηρεμιστικό αυτό χάπι για τους πολίτες”, αναφέρει.























































