ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάλα, Μιχάλης Κασσής,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να μην ψηφίσει τη ρύθμιση που συμφωνήθηκε με την τρόικα για το γάλα αποφάσισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής.
«Εγώ εμμένω στις θέσεις μου ότι αυτές οι ρυθμίσεις του ΟΟΣΑ για το γάλα ή το λάδι θα δημιουργήσουν πρόβλημα, δεν θεωρώ ότι η τιμή του γάλακτος στον καταναλωτή έχει να κάνει με την αύξηση των ημερών κατανάλωσης» είπε μιλώντας στον ρ/σ Bήμα.
Όπως υποστήριξε, άλλες είναι οι συνθήκες και άλλες οι προτεραιότητες που πρέπει να δει το αρμόδιο υπουργείο για να διαμορφώσει άλλες τιμές στον καταναλωτή.
«Δεν την ψηφίζω τη ρύθμιση, γιατί να την ψηφίσω;» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως θεωρεί αδιανόητο να λέγεται ότι η τιμή του γάλακτος για τον καταναλωτή, στο ράφι, ρυθμίζεται στην παραγωγή, από την πλευρά του παραγωγού.
























































