ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ελληνικό δημόσιο δεν κατέβαλε καμία αμοιβή στον Κορεάτη Γκλεν Κιμ,για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε θέματα διαπραγμάτευσης στην ελληνική κυβέρνηση, δηλώνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα.
«Η εταιρεία στην οποία είναι συνεργάτης ο κ. Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει έως σήμερα από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ, πόσο μάλλον τις 125.000 ευρώ το μήνα που υποστηρίζει το “Βήμα της Κυριακής” », διευκρινίζεται από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών.
Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας, αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι και επισημαίνουν ότι ο κ. Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης με διεθνή πολυετή εμπειρία έχοντας, μάλιστα, εργαστεί στο παρελθόν και πάλι στη χώρα μας.
Εκτιμώντας ότι η παρουσία του στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί η πληρωμή της εταιρείας για την οποία εργάζεται θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.
























































