ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε λειτουργία τέθηκε ένας πυρηνικός αντιδραστήρας στην Ιαπωνία, 4 χρόνια μετά το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα που είχε οδηγήσει στην παύση της λειτουργίας όλων των πυρηνικών σταθμών από τον Σεπτέμβρη του 2013.
“Ο υπ’αριθμόν 1 αντιδραστήρας του σταθμού του Σεντάι (1.000 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο, στην περιοχή Καγκοσίμα) τέθηκε ξανά σε λειτουργία στις 10:30 (τοπική ώρα, 04:30 ώρα Ελλάδος)”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Kyushu Electric Power.
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή ρεύματος από τον αντιδραστήρα, με την εμπορική εκμετάλλευσή του να ξεκινά αρχές Σεπτέμβρη.























































