ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα - Οι δομές έχουν καταρρεύσει
Η Ιταλία αναστέλλει τη Σένγκεν με την Ισπανία - 57 νεκροί στη Θέουτα, ενώ χιλιάδες επιστρέφουν στο Μαρόκο
Λαγοκέφαλος: Θανατηφόρες επιθέσεις στην Αν. Μεσόγειο - Οι κίνδυνοι από δηλητηρίαση και δαγκώματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υπέρτατη απόδειξη της ανιδιοτέλειας μπορεί να χαρακτηριστεί η πράξη φιλανθρωπίας δύο αστέγων στη Βρετανία, οι οποίοι δώρισαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει μέσα στη μέρα σε έρανο για ένα αντικαρκινικό κέντρο στο Μάντσεστερ.
Οι δύο άστεγοι, ο Ryan και ο Mark ζουν σε δρόμο της Oxford στη Βρετανία, όπου και επαιτούν για τροφή και προϊόντα πρώτης ανάγκης.
Όταν ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρανος για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να στηριχθεί το αντικαρκινικό κέντρο Lavender Ribbon Cancer Support στο Μάντσεστερ, παρέδωσαν ότι χρήματα είχαν συγκεντρώσει.
Η φιλανθρωπική οργάνωση όταν ενημερώθηκε, αμέσως γνωστοποίησε ότι οι καρκινοπαθείς δώρισαν ως αντάλλαγμα βαμβακερές μακρυμάνικες μπλούζες για να τους κρατήσουν ζεστούς ενώ ζουν στους δρόμους και παράλληλα δεσμεύτηκαν να τους φροντίζουν για όσο το επιθυμούν.























































