ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακριβά πλήρωσε τη διάρρηξη του σπιτιού της μια γυναίκα στα Λεχαινά το πρωί της Πέμπτης. Θύμα της εποχής των capital controls και της οικονομικής αστάθειας της χώρας, είχε φυλάξει τα χρήματά της κάτω από το στρώμα του κρεβατιού της.
Οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι της στα Λεχαινά έφυγαν πλουσιότεροι κατά 15.000 ευρώ όπως αναφέρει το ilialive.gr.
Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα του σπιτιού της σε κεντρικό σημείο της πόλης και άρχισαν να ψάχνουν παντού.
Όταν σήκωσαν το στρώμα του κρεβατιού στο υπνοδωμάτιο, βρήκαν το ποσό των 15.000 ευρώ. Πήραν τα χρήματα καθώς και κοσμήματα αξίας 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν.























































