ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Γκλεν Κιμ, Έλενα Παναρίτη, Κιμ Μπράιαν Γιουγιάν, Ντάνιλε Μούνβαρ, Σαμπαγιατί Σόρος, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ημερήσιες αποζημιώσεις, καθώς και τα κόστη για εισιτήρια και διανυκτερεύσεις, των συμβούλων του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, πρέπει να επιστραφούν και μάλιστα εντόκως.
Σύμφωνα με το «Βήμα» που επικαλείται πηγές του ΥΠΟΙΚ, τα κονδύλια που αποφασίστηκε να δοθούν ως ημερήσιες αποζημιώσεις, διανυκτερεύσεις, για αεροπορικά και σιδηροδρομικά εισιτήρια των ιδιωτών συμβούλων, μπορούν να θεωρηθούν «αχρεωστήτως καταβληθέντα».
Όπως αναφέρει στέλεχος του υπουργείου, σύμφωνα με τους κανόνες του δημόσιου λογιστικού, καθ’ ότι οι άτυποι ιδιώτες σύμβουλοι δεν έχουν συμβατική σχέση- έστω και άμισθη- με το υπουργείο Οικονομικών, τα χρήματα «οφείλουν να επιστραφούν εντόκως» και μάλιστα με επιτόκιο 6%.
Πρόκειται για έξι άτυπους συμβούλους, εκ των οποίων η μία είναι η Έλενα Παναρίτη και οι υπόλοιποι πέντε είναι ξένοι υπήκοοι: o Γκλεν Κιμ, o Κιμ Μπράιαν Γιουγιάν, ο Ντάνιλε Μούνβαρ, o Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ και ο Σαμπαγιατί Σόρος.
























































