ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Παντρεμένος μεγιστάνας κατηγορείται ότι «αγόρασε» την πανέμορφη ξανθιά υφιστάμενή του
Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Βρετανική μελέτη: Πώς μπορούν να μειωθούν στο μισό οι λογαριασμοί θέρμανσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κυρίαρχο ζήτημα για την κυβέρνηση είναι να υπογραφεί η σύμβαση, να εκταμιευτεί η δόση και να πάμε σε μέτρα σταθεροποίησης της οικονομίας» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη.
Μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και αναφερόμενη στα εσωκομματικά είπε ότι «κανείς δεν μπορεί να οικειοποιείται και να έχει ένα “αριστερόμετρο” και να κρίνει πράγματα», ενώ τόνισε ότι «η κατάσταση “και από εδώ και από εκεί” πρέπει να πάρει ένα τέλος.
«Δεν μπορείς να λες “στηρίζω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό” και τρεις φορές να καταψηφίζεις έμμεσα και την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» σημείωσε.
Η κ. Καφαντάρη εκτίμησε ότι το κόμμα δεν έχει φύγει από τις βασικές του αρχές, «άσχετα αν για λόγους τακτικής και χρονικής στιγμής επιλέξαμε να κάνουμε μια στρατηγική υποχώρηση».
«Έγινε ένας στρατηγικός συμβιβασμός» είπε και πρόσθεσε: «Η ευθύνη που έχουμε είναι αυτήν τη χώρα να την ξαναστήσουμε στα πόδια της».























































