ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από τον πρώτο πολιτειακό θεσμό της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παραμένει ο τρίτος, δηλαδή η Πρόεδρος της Βουλής.
Την ώρα που ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει επισήμως δώσει διερευνητική εντολή στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να επιχειρήσει να σχηματίσει κυβέρνηση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκαλεί για το Σάββατο το απόγευμα στις 18.00 τη Διάσκεψη των Προέδρων με αντικείμενο τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου για την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή το Mega, η κ. Κωνσταντοπούλου θεωρεί «άκυρη» την επίδοση της διερευνητικής εντολής στον κ. Μεϊμαράκη.
Υποστηρίζει πως δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά από τον Προκόπη Παυλόπουλο για τις εξελίξεις, επικαλούμενη το άρθρο 37 του Συντάγματος με αποτέλεσμα να ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία των διερευνητικών εντολών.
























































