ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοντονής: Πρόθεσή μας η εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού

Κοντονής: Πρόθεσή μας η εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ποδόσφαιρο, Σταύρος Κοντονής,

Ο Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση έπειτα από την παραίτηση της Κυβέρνησης.

“Η απόλυτη τήρηση της νομιμότητας, η ισονομία σε όλα τα επίπεδα και η αξιοκρατία ήταν το βασικό μέλημα αυτής της κυβέρνησης από την ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε και στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα οξυμένα φαινόμενα βίας και διαφθοράς στους αθλητικούς χώρους τα οποία ενδημούσαν για δεκαετίες και δυστυχώς διογκώθηκαν τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι να εγκλωβίζονται στο φαύλο κύκλο της βίας και της μισαλλοδοξίας.

Γι’ αυτό προχωρήσαμε στην ψήφιση του νόμου 4326/15, ενώ καταστήσαμε σαφές ότι η εφαρμογή του δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση. Είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι, κατανόησαν ότι πρόθεσή μας ήταν και είναι η εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού, προσβλέποντας με ειλικρίνεια στη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Ελπίζω ότι το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί υπό καλύτερες συνθήκες για όλους.

Όσον αφορά τη διάταξη του νόμου που προβλέπει τη στελέχωση όλων των πειθαρχικών και δικαιοδοτικών οργάνων από τακτικούς δικαστές και η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, είμαι σίγουρος ότι η απαρέγκλιτη τήρησή της θα λειτουργήσει προς όφελος όλων των εμπλεκομένων φορέων, αλλά κυρίως του ελληνικού ποδοσφαίρου και για αυτό εκτιμώ ότι και η ΕΠΟ θα φανεί συνεπής στις επιταγές του νόμου, έπειτα, και από την τελευταία μας αλληλογραφία”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΟΦΗ σήκωσε το Super Cup λυγίζοντας την ΑΕΚ στα πέναλτι

Europa League: Ήττα με 1-0 για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από την Άντερλεχτ

Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός

FIFA: Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο για την ιδιωτικοποίηση μεριδίων του Μουντιάλ μετά την καθολική κατακραυγή

Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου σε μία ξεχωριστή παράσταση στο Allwyn Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr