ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ξεμάλλιασε τον Τραμπ Αμερικανίδα ψηφοφόρος

Γιατί ξεμάλλιασε τον Τραμπ Αμερικανίδα ψηφοφόρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εκκεντρικός υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε μία γυναίκα να ελέγξει τα μαλλιά του για να διαπιστώσει αν φοράει περουκίνι.

Στον κατάμεστο χώρο όπου πραγματοποίησε την ομιλία του, κάλεσε μία γυναίκα να ελέγξει τα μαλλιά του για να επιβεβαιώσει ότι είναι αληθινά.

Η ψηφοφόρος πράγματι έπιασε τα μαλλιά του Τραμπ και αποφάνθηκε «Ναι, πιστεύω ότι είναι αληθινά».

«Χρησιμοποιώ λακ, ναι αυτό το κάνω», είπε ο Τραμπ τονίζοντας: «Δεν φοράω περουκίνι! Είναι τα μαλλιά μου».

Ο Τραμπ σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Κουίνιπιακ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, δείχνει να έχει διευρύνει κι άλλο το προβάδισμά του απέναντι στους 16 αντιπάλους του για το χρίσμα.

Μάλιστα, συγκεντρώνει ποσοστό 28% σε εθνικό επίπεδο, από 20% που είχε στα τέλη Ιουλίου. Τον ακολουθεί, σε μεγάλη απόσταση, ο συνταξιούχος νευροχειρουργός Μπεν Κάρσον με 12% ενώ στην τρίτη θέση, με 7%, βρίσκονται τρεις υποψήφιοι: ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντας Τζεμπ Μπους, ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ και ο επίσης γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της Ιερουσαλήμ

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Οι «προτροπές» του Σι στον Τραμπ: Τερμάτισε τον πόλεμο στο Ιράν, δείξε σύνεση στην Ταϊβάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr