ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πάνω από 12 χρόνια κυριάρχησε στην πολιτική ζωή της Τουρκίας.
Κανείς δεν μπόρεσε να σταθεί ως αντίπαλός του.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ταυτόχρονα Σουλτάνος, Βασιλιάς και δημοφιλής Πρωθυπουργός επί σειρά ετών.
Τώρα που αποκαλύφθηκαν τα οικονομικά σκάνδαλα, τόσο τα δικά του όσο και των άλλων μελών της κυβέρνησής του, αποκαθηλώθηκε στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινής γνώμης της Τουρκίας.
Η τελευταία δε απόφασή του να απαγορεύσει την πρόσβαση στο twitter και να απειλησει ότι θα κάνει το ίδιο στο Facebook και το You Tube, τον έκανε τον πιο μισητό πρωθυπουργό που τον συγκρίνουν μόνο με τον .. Χίτλερ.























































