Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετανάστης μαχαίρωσε εργαζόμενο – καθαριστή στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Μετανάστης μαχαίρωσε εργαζόμενο – καθαριστή στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό εργαζόμενου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από μαχαίρι αλλοδαπού, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον προαύλιο χώρο του Μουσείου.

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologita.gr, εργατοτεχνίτης του Υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα, από τους αλλοδαπούς που κατακλύζουν κάθε βράδυ τον προαύλιο χώρο να απομακρυνθούν.

Ωστόσο, ένας εξ’ αυτών του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε, χρησιμοποιώντας λάμα 45 εκατοστών!

Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και του έγιναν 17 ράμματα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο αλλοδαπός αφού προσπάθησε να επιτεθεί και σε άλλους εργαζόμενους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον συνάδελφό του τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Αυτή την ώρα στο Μουσείο, αλλά και στην κεντρική υπηρεσία του ΥΠ.ΠΟ.Α υπάρχει ένταση με τους εργαζόμενους να ζητούν από τη διοίκηση να λάβει μέτρα για την προστασία τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr