ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Κασσής, Τρόικα,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μιχάλης Κασσής,βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ-1 τόνισε ότι πρέπει να φύγει η Τρόικα από την Ελλάδα ενω ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει νέα μέτρα.
«Η τρόικα ας φροντίσει να κλείσει τα θέματα που είναι ανοιχτά. Και κάποια στιγμή εν τέλει να αποφασίσουν να φύγουν. Και αν δεν αποφασίσουν να φύγουν από μόνοι τους, να αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση να τους διώξει. Δεν χρειαζόμαστε άλλο πλέον την τρόικα. Νομίζω ότι τα πράγματα πήραν το δρόμο τους…» υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
























































