ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απαντήσεις στο μυστήριο των «1101» κλήθηκε να δώσει ο Κλέων Γρηγοριάδης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, καθώς αποτελεί ένα από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.
Το συγκεκριμένο τρέιλερ κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τετάρτης και έχει σπάσει ταμεία στο διαδίκτυο, με το άλλο να είναι αυτό του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.
«Θα ακολουθήσουν 3-4 τρέιλερς τις επόμενες μέρες» σημείωσε ο κ. Γρηγοριάδης, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο περί τίνος πρόκειται. «Μην περιμένετε από εμένα απάντηση» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα».
Ερωτηθείς τι μπορεί να είναι η κίνηση και εάν πρόκειται για νέο κόμμα, απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Μπορεί να είναι και καλλιτεχνική κίνηση» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Δεν παίζω γριφώδη παιχνίδια, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ερχόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα» είπε καλούμενος να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται και καθησύχασε λέγοντας ότι «σε μια εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες θα έχετε την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θα μας κάνετε παρέα».
























































