Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοχάρης: “Χωρίς αλλαγές στην πολιτική και τα πρόσωπα δεν θα έρθει ανάπτυξη”

Θεοχάρης: “Χωρίς αλλαγές στην πολιτική και τα πρόσωπα δεν θα έρθει ανάπτυξη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απαισιόδοξος ως προς το αν αυτή η τετραετία «θα αποτελέσει την τετραετία εξόδου από την κρίση», όπως ανέφερε την Τετάρτη το βράδυ στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον Alpha 989.

Όπως είπε ο κ. Θεοχάρης «χωρίς αλλαγές στην πολιτική και στα πρόσωπα, η ανάπτυξη δεν θα έρθει και αργά ή γρήγορα ο Πρωθυπουργός θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο και τότε θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός θα κριθεί όχι από το αν διαπραγματεύτηκε, αλλά από το αν θα καταφέρει να φέρει επενδύσεις που θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας.

Δυστυχώς, πρόσθεσε, «προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε δει μόνο παγώματα και παλινδρομήσεις, ενώ βάσει του προσχεδίου του προϋπολογισμού, όλοι οι βασικοί δείκτες της οικονομίας έχουν χειροτερέψει το 2015 συγκρινόμενοι με το 2014 και θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν και το 2016».

Κατηγόρησε τέλος τον κ. Τσίπρα ότι «αρνούμενος την κριτική από την αντιπολίτευση, μας γυρνάει πίσω στις εποχές του ‘δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε’».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Bιβλίο Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη»: Όταν η Άνγκελα Μέρκελ έμεινε άφωνη

Η Ρωσία αντιμέτωπη με σοβαρή οικονομική κρίση – Απολύσεις σε μεγάλη αμυντική βιομηχανία

Αντώνης Σαμαράς: Σταθμίζω την κατάσταση για νέο κόμμα – Αποδόμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...