ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να παρασχεθεί κάθε δυνατή αρωγή στην οικογένεια του 46χρόνου υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, Γιώργος Τσιρώνης, πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον τραυμάτισε θανάσιμα, αποφασίστηκε σε επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τον κ. Αθανασίου να εξεταστεί το νομοθετικό πλαίσιο, να επεκταθούν, αλλά και να αυξηθούν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οικογένειες των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους.
























































