ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ερντογάν θέλει να στείλει τουρκικό «ειρηνευτικό» (δηλ. κατοχικό) στρατό στον Λίβανο
Το Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε Τούρκο για παροχή χρηματοδότησης και προμηθειών στη Χαμάς ως δήθεν... ανθρωπιστική βοήθεια
Πόρτο Γερμενό: Το σπίτι του Τάσου Χαλκιά κάηκε ολοσχερώς
Jerusalem Post: Ο ανταγωνισμός του Ερντογάν με το Ισραήλ έχει ένα νέο μέτωπο: την Αφρική
Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2015, δηλώνει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.
Ο διοικητής της ΕΚΤ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, επισημαίνει ακόμη ότι η τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση συνιστά μία καίριας σημασίας εξέλιξη για το τρέχον πρόγραμμα, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των καταθετών και των αγορών προς τις ελληνικές τράπεζες – γεγονός που θα συμβάλει στη σταθεροποίηση της Ελλάδας.
«Η έγκαιρη και η πλήρης εφαρμογή του προγράμματος αποτελεί την αναγκαία συνθήκη για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία και τον χρηματοπιστωτικό τομέα» διαμηνύει εν συνεχεία ο Ντράγκι, απαντώντας στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή.
Σχετικά με το ζήτημα των κεφαλαιακών ελέγχων, ο επικεφαλής της ΕΚΤ διευκρινίζει ότι η άρση τους αποτελεί απόφαση των ελληνικών αρχών και βρίσκεται εκτός του πεδίου ελέγχου της κεντρικής τράπεζας.























































