ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» - Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη
DW: Το Πάπιγκο έχει διχαστεί με αφορμή την κατασκευή κατοικιών εφοπλιστή - Καταγγελίες για απειλές
Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας - Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη
Νίκος Καραχάλιος: Η Καρυστιανού συμβουλεύεται μία αστρολόγο, μία «γερόντισσα» από τη Συρία ενώ «παίζει» κι ένας Αρχάγγελος (βίντεο)
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνομιλίες με τους ηγέτες των τριών κομμάτων της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης θα έχει ο ισλαμιστής πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, προανήγγειλε ο πρόεδρος της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν.
Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επιθυμεί να υπάρξει συνταγματική αναθεώρηση η οποία θα μεταφέρει εξουσίες από το κοινοβούλιο και τον πρωθυπουργό στον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, ώστε ο Ερντογάν να αρχίσει να κυβερνά ως… “σουλτάνος”.
Για να προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, πρέπει να υπερψηφιστεί από 330 εκ των 550 μελών της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και στη συνέχεια να εγκριθεί απευθείας από τον λαό της Τουρκίας με δημοψήφισμα.
Ωστόσο, τα δύο κεμαλικά κόμματα (CHP – Κεντροαριστερά, MHP – Άκρα Δεξιά), καθώς και η φιλοκουρδική Αριστερά του HDP δεν συμφωνούν με την αλλαγή του χαρακτήρα του πολιτεύματος, θεωρώντας ότι θα οδηγήσει σε πολιτική μονοκρατορία του κ. Ερντογάν και των ισλαμιστών.























































